Vi ønsker alle velkommen til årets marked 2020

Vi gleder oss, og er mer enn vanlig spent pga.forholdene. Vi håper det blir et flott marked med godt markedsvær og godt besøk tross spesielle corona-tider. Vi arrangerer markedet i henhold til til nasjonale smittevernsregler på gjeldende tidspunkt, med noe færre deltakere enn vanlig.

Alle må ha med håndsprit til sine kunder Vi vil ha vakt ved porten som slipper publikum inn i puljer( 200 av gangen), og alle som besøker markedet blir smittesporingsregistrert.

Det et veldig viktig at alle bidrar med å spre informasjon om markedet, gjennom hjemmesider, Instagram, Facebook etc. ( fortsett under markedsdagene ), for noe av vårt faste publikum kan tro det er avlyst...
Last ned flyer

1. Pga. nummerering og kart er IKKE LOV Å BYTTE PLASS . Kart henger rundt på området så folk lett skal kunne finne dere

2. I år blir det mulig å oppbevare ting i tidligere Scusi`s verksted i indre gård, fra onsdag til torsdag, og for tekstil under hele markedet . De som vil kan komme å sette inn kasser mm.mellom kl. 17 og 19 onsdag.

3. Det er avløsere for 90 kr pr halvtime. De kommer rundt. 4. Pass på verdiene og pengene.Det er ditt eget ansvar

5. Kommisjon (10%) samles inn mellom kl.17 og 18. Ha det klart, lett jobben for dem som går rundt. Salg etter innsamling, føres på neste dag.

6. Dette er et 3 dagers marked.Det er ikke akseptabelt å pakke ned pga.dårlig vær eller lignende av hensyn til våre besøkende.

7. Wc i forbindelse med Baltazar og i buegangen.

8. Sett bordet tilbake der du fant det, ved markedets slutt.Bordene må ligge på paller kl.19 lørdag kveld ,for da blir de hentet.

9. Alt SØPPEL og KASSER må taes med hjem. ( Gjensatt søppel er en trussel for arrangementet. Vi har ikke søppelavhenting)

10. Søndag skal området fremstå som rent og pent.NB forlat plassen som da du kom.

11. Det finns flere parkeringshus i området rundt Domkirken. Deltakere må selv orientere seg.

12. Det blir dessverre ikke fest eller vaffelbod.

Lurer du på noe ? Kontakt : Grete Wexels Riser 92251968, Hillevi Huse 91586723, Anneline Iversen 92283909